Sygebesøg og et forsøg mere

Som bekendt ligger jeg stadig her og er svimmel m.m. Jeg har en sød veninde i Sveriges land, der skulle en tur til det danske, og hun kom forbi idag til en kop kaffe. Jeg havde det lige fra morgenen af sådan rimeligt, så jeg prøvede at liste ud i køkkenet og medbragte min muffinbog. Dennegang kastede jeg mig over en opskrift, der egentlig var med tranebær. Dem havde jeg ingen af, men hindbær kunne også gøre det synes jeg. De smagte altså rigtig fint, og koster ikke så meget på kalorieregnskabet som dem med chokolade – faktisk under det halve. Jeg var ellers først nervøs for, om den dej ville te sig, som den nu skulle, men det gjorde den ganske fint som det ses. Jeg er blevet ret hooked på det der muffinsbageri. Næste gang skal jeg prøve nogle andre.

Vi fik en god snak og hun havde i dagens anledning fået min stol, og jeg blev liggende på sofaen. For så snart jeg rejser mig op, er den jo gal og jeg svimler 🙁 Faktisk var jeg lige ved at falde, da jeg åbnede døren for hende. Det er temmelig træls, men rigtig hyggeligt, at hun kom forbi.

1 thought on “Sygebesøg og et forsøg mere

 1. Jeg kan også godt lide at bage muffins. Det er sjovt, hurtigt og nemt, og man kan omtrent komme alt i. Mine favoritter er dem med appelsinsaft og reven skal af samme.
  Sådan en muffin passer lige til god kop kaffe 🙂

  Har du nogen anelse om, hvad din svimmelhed kommer af?
  Måske kan det være virus på balancenerven.
  Men flot, at du klarede både at bage og hygge med vendinden.
  God søndag til dig og rigtig god bedring 🙂

Der er lukket for kommentarer.