Så mange oplevelser

Jeg var lige en tur rundt på nettet og kigge lidt på, hvad mine favoritskuespillere har lavet her på det sidste. Jeg er som mange andre sikkert også er, langt bagud i forhold til alt det, jeg gerne vil se. Men med den hastighed hvormed film bliver sprøjtet ud nu om stunder, tror jeg ikke, der er nogen der kan følge med.

På min tur rundt, var jeg lige forbi Tom Cruise’s website, og på den er faktisk en flot kavalkade af klip fra de rigtig mange rigtig fede film, han har begået. Jeg har altid været rigtig godt kunnet lide ham. Både fordi, han spiler godt, men også fordi, man (i mit hoved ihvertfald), skal være lavet af beton for at stå for hans smil og charme. Men det er som bekendt smag og behag.

Af mange dejlige film, kan jeg nævne i flæng: Top Gun (1986), Et spørgsmål Om Ære (1992), Firmaets Mand (1993), En Vampyrs Bekendelser (1994), The Last Samurai (2003) og mange flere. Kig klippet og du får garanteret lyst til at se en af Tom’s mange film igen.

Tom er iøvrigt en rigtig god årgang, for han er født samme år som undertegnede, og så er han et rigtigt godt eksempel på en lille mand, der er hundehamrende sexet – han er nemlig kun 1,70, så gode ting kommer også i “små pakker” 🙂

1 thought on “Så mange oplevelser

  1. Pingback: Enighed « Deborah's Food and something

Der er lukket for kommentarer.