Hurtig ekspedition

Allerede idag, fik jeg min mandolin med posten. Den er anderledes, derhen at jeg troede den ville være af metal. Det forstår jeg ikke helt, men uagtet, ser den rigtig god og solid ud, og jeg skal nok få masser af glæde af den. Jeg har ikke pakket den ud af æsken endnu. Jeg har det ikke ret godt idag. Feberen er steget igen og jeg har dundrende hovedpine. Så jeg lukker ned igen og græmmer mig!

6 thoughts on “Hurtig ekspedition

 1. Susanne – Det er okay, vi snakkes nok en anden dag.

  Aprikots – Se det ville jeg jo MEGET gerne have vidst inden, jeg købte denne 🙁 Måske jeg kan nå og bytte den. Til gengæld kan denne klappes sammen. Men jeg må sige, at jeg synes, det er falsk varebetegnelse, når de skiver, at den er i metal, for så tror man jo den er det.

  Helle K. – Jeg har iøvrigt lavet en slåfejl, for der står Madolin – og det skal være MANDOLIN og det hedder det også, når det er sådan en snitteting.

 2. Spændende, vi har også sådan en snitteting, bare ikke helt så avanceret som din.

  Sorry at jeg ikke fik svaret den anden dag, jeg talte i telefon og bagefter blev jeg grebet af noget i tv og glemte, at jeg var online.

  Rigtig god bedring.

  Kh Suzanne

Der er lukket for kommentarer.