Hm, endnu en….


Det gastronomiske år – Saisonmad med Erwin Leuterbach

Faktisk har jeg helt glemt at fortælle, at jeg købte en “livsnødvendighed” mere. Jeg har set rigtig meget “Masterchef” på det sidste og det gav mig lyst til at lære lidt mere om anretning og “fin” madlavning. Da jeg ikke har råd til de store forkromede gastronomikurser, så må der jo lidt selvstudie til. Bare en god undskyldning for at købe en kogebog 🙂

Jeg har en kogebog af Erwin Lauterbach – Vegetarisk Saisonkøkken, som er fantastisk lækker. Da jeg rigtig godt kan lide hans opskrifter og han er en rigtig mesterkok, så gik jeg lige på jagt efter noget af ham. Og fandt en brugt (hans bøger er nemlig udsolgt for et godt ord) – “Det gastronomiske år”. Jeg har lige fået kigget lidt i den, og den ser fantastisk ud og til 85,- kr. for en indbundet bog, så er det da et selvstudie, der er til at betale. Jeg har engang været så heldig at spise på Saison i Hellerup, og maden var fabelagtig. Jeg mener nu også, at det var Lauterbach, der huserede på Jægersborg Hotel, da der var restaurant, men jeg har ikke kunnet finde noget om det. Var det tilfældet, så har jeg spist der også.

Links:


AOK’s anmeldelse af Restaurant Saison

Spiseliv – Interview med E.L.: “Grønsager er mere interessante end kød”

Erwin Lauterbach’s opskrifter med Quinua