Kogebøger som pdf-filer


Karolines Køkken’s lækre bønnesalat med sortøjebønner – kan varmt anbefales

Jeg var ikke klar over det før idag. Måske mange af jer andre kloge tøser/mænd, har opdaget det, men Karolines Kogebøger, hvor der (efter min opfattelse ihvertfald), er supermange dejlige opskrifter, kan hentes som pdf-filer til fri afbenyttelse. Det er altså slet ikke tosset.

Jeg har de første otte af dem, og synes de er rigtig gode. Nu skal jeg da have kigget nogen af de andre, for der ligger også et udvalg af gratis opskrifter fra alle bøgerne på websitet. Så mangler du inspiration, er det ihvertfald et godt sted at starte. Tove Færch, der laver opskrifterne, har også en blog, som du måske også har lyst til at følge.

Alt det her kom sig af, at jeg har startet en snak om sortøjebønner, og at jeg ville give Mahalo en super opskrift, jeg engang har prøvet. Opskriften (foto ovenfor) kan du se på min side om sortøjebønner, sammen med foreløbig en anden, som jeg godt nok ikke har prøvet endnu, men påtænker at gøre. Kom endelig frit frem med jeres bedste sortøjebønneopskrift, og hvor I køber.

3 thoughts on “Kogebøger som pdf-filer

  1. Pingback: En madplan… « Aprikots

  2. Woman-hood – Jeg er helt opmærksom på det med fedtindholdet, men man kan jo lempe det til, så det passer ind i ens system. Tak for forslaget med Ica.se, det vil jeg prøve og lure på.

  3. Hej D. Den bønnesalat ser rigtig god ud. Jeg har også alle Karolines opskrift bøger (helt tilbage fra den gang de var gratis) og jeg bruger dem ofte. Man skal bare være opmærksom på, at en del er opskrifterne har et ret højt fedtindhold. Ud over Karolines kan jeg også varmt anbefale Ica.se (det er godt nok på svensk, men der er masse af god inspiration).

Der er lukket for kommentarer.