Konsekvenser

For en eneste gangs skyld, er der konsekvenser, når der sker noget helt uacceptabelt. I modsætning til ofte, hvor hensynet til drengene eller hvem nu, er større end til ofret.

Jeg ved ikke lige, hvad det forældrepar, der har klaget forestiller sig. Men at de ingen begreb har om opdragelse står da helt fast. Jeg synes det er mere end rimeligt, at bortvise dem.

0

3 thoughts on “Konsekvenser

  1. Pingback: Kun til tænderne – åbenbart « Deborah's Food and something

  2. RieH – I det hele taget, er det med konsekvenser i vores samfund et fy-ord. Se bare på vores retssystem.

    Jeg tænker med gru på, hvordan den oplevelse kan påvirke den lille pige mange, mange år frem. Måske resten af hendes liv. Det er ikke bare drengestreger. Det er et groft overgreb. Og selvfølgelig skal der skrides ind og statueres et eksempel her og nu, bortset fra at hun ihvertfald ikke skal se på dem!

    Jo, Guderne forbyde at deres små poder gør noget forkert, er vist desværre holdningen. Og især herude tror jeg, det er slemt!!

  3. Jeg læste nyheden tidligere, og jeg kunne ikke være mere enig med dig.

    Men egentlig overrasker det mig ikke, at et hold forældre klager “det var ikke vores lille pussenusse, der gjorde det, de andre lokkede ham og pigen bad selv om det”. Er det ikke ofte den holdning, forældre i Dagens Danmark har, når det kommer til deres poders fejltagelser?

Der er lukket for kommentarer.