Overstået og lægens evner

Guderne skal vide, jeg har taget min del af “undervogns”behandlinger og eftersyn og reparationer (læs:operationer)! Så jeg skulle være i skarp træning med den slags. Hm, nogen ting vænner man sig bare aldrig sådan helt til. Et langt stykke henad vejen, har jeg været ligeglad. Men efter at have gået så meget igennem, kan jeg godt mærke, at min tærskel er lav. Godt jeg har sådan en sød læge!

Idag skulle det 3-årlige tjek (livmoderhalscelleprøve) ordnes. Til trods for, at jeg har fået fjernet det meste af underlivet, så har de ladet min livmoderhals sidde, og derfor skal jeg selvfølgelig have den tjekket. Det er rigtig møgubehageligt især fordi min er særdeles følsom og jeg altid bliver utilpas af det. Og når jeg så “sejler” rundt i forvejen….suk! Jeg “sejler” ind på sofaen. Men nu varer det da noget, inden det skal ske igen – heldigvis! Svaret får jeg pr. brev.

Iøvrigt skal I lige have lægens syn på det her H1N1 vaccinecirkus. Det fortæller ikke så lidt om lægens – Jan D. La Cour – humoristiske sans og evner udi lyrik – udover han også maler:

STIK DEN! – Altså Svineinfluenzaen

At stikke i folk er en gave,
der gir mig en masser at lave.
Når stikke-bestemmelser ændres,
må lægernes stik-planer kæntres.
Men stik ikke til mig, hvis ikke
jeg omstillings-rede kan stikke
og spare de svinende dråber,
men står her og sukker og måber.
For kors dog et ræs med miss Piggy.
en rundtur med mere end stik i.
Med overskudsdråber på lager
mod denne den “værste” af plager
er den affære snart slut
med spild af en hel masse krudt!
Man købte for meget vaccine,
og skal jeg nu le eller grine?
For nu skal der spares på resten:
Vi læger skal deles om festen
og samle de svage i flokke
på 10, hvis vi eller kan lokke
dem ind, men hvis kun der er otte,
så mangler der 2, der kan få det.
Dem fisker vi op hos kolleger
og følger de kloge strateger.
Men skelnes der slet ikke mere?
Jo, vist, vi må kun vaccinere
de truede samt personale,
som kunne besmitte de gale.
“Ich weiss nicht, was soll es bedeuten”.
Men kviksølv, det var der i sprøjten.
Så næste gang svin står for tur,
så stikker han af, ham la Cour!

P.S.: Det skal siges, at ovenstående er bragt med tilladelse!

2 thoughts on “Overstået og lægens evner

  1. RieH – Han er helt vildt humoristisk. Man går ikke derfra uden at have grinet mindst en gang 🙂 Og ja det er godt skrevet. Det viser sig nu, at han også har skrevet et til Lygtepælene, da vi fik nye og så ved jeg, at han har skrevet et til Stephen Glante, som er en blomsterhandler, der ligger i samme bygning som ham. Det var sådan set det, jeg ledte efter, men det er der ikke. Så du må “nøjes” 🙂 Jeg skal se om jeg kan få det af ham, og poste her, for det var også super.

Der er lukket for kommentarer.