Det var det ikke

Som jeg fortalte for lidt siden, var der information på vej vedrørende min biologiske far eller formentlig ikke. Og det viste sig at ingen af de to, født på dagen hvor min far var født, kunne være ham. Så nu er vi tilbage ved udgangspunktet. Så nu skal vi enten prøve en efterforsker i Tyskland og evt. finde ham den vej rundt, eller også skal jeg give op. Lige nu ved jeg ikke rigtigt. Men et sted har jeg jo ikke noget at tabe ved at gå videre udover de penge, jeg allerede har sendt. Men mentalt slider det. Jeg overvejer lige weekenden over.

0

2 thoughts on “Det var det ikke

  1. Tina- omme i London – Tak skal du have Tina. Det er nemlig meget opslidende og følelsesmæssigt hårdt. Jeg har ikke fået skrevet til min efterforsker idag, men imorgen skal jeg.

  2. Det maa virkelig vaere opslidende at gaa igennem alle de foelelser der maa vaere blandet ind i saadan en eftersoegning. Jeg kan godt forstaa du somme tider er lidt i tvivl om hvor vidt du vil soege videre.

Der er lukket for kommentarer.