Begrænsningens svære kunstRafael Schistl på Woy Woy (IRE) før Grundlovsløb, som de iøvrigt vandt

Dagen er næsten gået, og den er gået godt. Omend helbredet ikke er okay, så har det da holdt til, hvad jeg har udsat det for idag. Det vil sige redigering af fotos. Det var meningen, at når jeg sagde “mapper” så var det hele mappen fra Grundlovsløbsdagen. Det sagt, så havde jeg lige glemt at tage i ed, hvor mange fotos, der ligger i en mappe.

Jeg kan så fortælle, at Grundlovsløbdagen består af 4 undermapper, og den jeg redigerede i dag var et par og 70 filer og er endt på 69. Ialt ligger der så nu 363 filer i hele Grundlovsløbsmappen.

Det er det med at begrænse sig. På daværende tidspunkt, havde jeg lige lånt det her Canon EOS 20D og var helt euforisk. Det straffer sig. Så med lidt hovedregning, så har jeg 294 fotos tilbage at redigere. Så mon ikke, jeg bliver tilgivet for ikke at tage dem alle på en gang? Jeg håber det. Men rart at være så langt i det mindste. Nu vil jeg glæde mig over det og gå ud og lave noget aftensmad. God aften til jer.

1 thought on “Begrænsningens svære kunst

  1. Pingback: Grundlovsløbsdag I

Der er lukket for kommentarer.