Hul på bylden


Fra venstre:D. Danekilde på Tigershark (SAF), J. Johansen på Kronhjort, M. Santos på Shareholder, L. Hammer på Fly Society, M. Larsen på Batistuta, og M. Martinez på Great Choisir (IRE)


Lennart Hammer og Fly Society skarpt forfulgt af Mark Larsen og Batistuta og skjult bag dem Manuel Santos og Shareholder

Det lader til, at det er det, der skal til. Jeg er overrasket over, hvor meget det har fyldt, alle de her fotos, der skal ordnes. Og ja, der er mange, men hvis jeg tager lidt hver dag, så går det jo. Og det er voldsomt hyggeligt, at se fotos igen. Så mon ikke jeg når det. Nu er jeg ihvertfald igang og har nået del II af Grundlovsløbsdagen. Ovensiddende fra selve Grundlovsløbet.

Helbredet er vist (fingers crossed) i bedring – ENDELIG!

2 thoughts on “Hul på bylden

  1. Donald – Ja det er dælme rart – Tusind tak for krydsede fingre. Dem kan jeg bruge alle dem af, der orker! Tak også for roser til fotos – ja det er rigtig rart dels at kigge dem igennem, men også at få dem ordnet. Dejligt du nyder dem.

  2. Det er rart at høre helbredet er blevet bedre. Jeg krydser fingre.

    Flotte billeder – jeg tror det er en rigtig god ting at give sig tid til at bladre i billeder.

Der er lukket for kommentarer.