Lidt mere sne

Allerede igår aftes var jorden dækket af et par centimeter, som her til morgen var blevet til et pænt lille lag af sne. Da jeg faktisk havde det godt her til morgen, ville jeg ud og gå en tur. Jeg forfalder jo helt, hvis jeg ikke bevæger mig svimmel eller ej. Men det er faktisk bedre nu, omend jeg ikke skal gøre for meget. Det kan jeg godt mærke.

Kameraet kom over skulderen, for omend jeg ikke bevægede mig langt væk, så skulle der nok være basis for lidt motiver undervejs. Og det var der så også. Min tur kunne kun få begrænset længde, da vi idag skulle have vores varmemålere læst af. Men her klokken næsten 14, har jeg ikke set skyggen af ham. Ret irriterende. Nåh, ja jeg er her jo, men hader og gå og vente på nogen, der så ikke kommer.

Nu vil jeg fortsætte “operation fotos” og så også slappe lidt af. Aftensmaden er lavet klar – det bliver Thaicurry med hakket svinekød, æbler og gul peber og basmatiris til selvfølgelig. Og så vil jeg tænke på min dejlige veninde, der suser rundt nede i varmen. Lige nu gad jeg også godt noget sol og varme, selvom jeg synes sneen er fin.

1 thought on “Lidt mere sne

  1. Pingback: Det vælter ned/Comming down in buckets « Deborah's Food and something

Der er lukket for kommentarer.