Mandagstema: Fugle

Mandagstema’et er fugle. Ikke fordi det er et emne, jeg gør det voldsomt meget i, men jeg har da lidt på den konto. Da jeg var i Krokodille Zoo med min veninde på Falster august/september mødte vi den smukkeste fugl, jeg næsten kan mindes at have set, lige bortset fra de store Ara papegøjer i flotte farver. Det her er en Bjerglorie (Trichoglossus moluccanus). Se flere fortolkninger her.

0

9 thoughts on “Mandagstema: Fugle

 1. @nemonen – Den er uhørt smuk og en af de mest farverige i verden.

  Malys Krok – *S* Det tror jeg du har helt ret i. Kunne ellers være kærkomment på sådan en grå og trist vinterdag!

  Petunia – Ja er den ikke fin 🙂 Jeg kunne heller ikke løsrive mig fra den.

  Gunhild – Tusind tak skal du have. Det var svært at tage dårlige fotos, af noget så smukt.

  Loise – Selvtak 🙂 – og tak for roserne. Dejligt du kom forbi, og på forhåbentlig gensyn.

  Sommertid – Den var helt fantastisk, og kom ret tæt på, for den er blevet sådan et kæledægge. De har kun ham dernede nemlig. Han bor sammen med to gigantiske krokodiller. Også tak for roserne til dig.

 2. Utrolig knæsje farger da, flott sammensatt er de også.
  Må ha vært sjov å se den alive som det heter. Bilder er bra det også, men alive enda bedre.

 3. Hej Deborah.
  Tak for din kommentar på min blog:) Det er også en rigtig flot blog du har her. Og nogle fantastiske billeder!
  Mvh Louise

 4. ÅÅ. så fargerik og flott! En slik dukker nok ikke opp på fuglebrettet. i så fall har den rømt eller jeg drømt. 🙂
  -Margit-

Der er lukket for kommentarer.