Søvnforvirring

Alt det her sygdom og liggen her, har vendt op og ned på dag og nat. Jeg har fået en dårlig vane med at hænge oppe ved fjernsynet. Er jeg for længe oppe, kan der ske det, at jeg bliver overtræt og så kan jeg ikke falde til ro. Det skete igår, og jeg har ingen idé om, hvad klokken var da jeg faldt i søvn men det var efter tre i nat. Så sov jeg selvfølgelig længe, og dagen er fløjet afsted.

Men jeg har fået ordnet en mappe fotos mere, selvom jeg havde bestemt at holde fri. Hovedet fortæller mig, at det skal jeg imorgen ihvertfald. Men jeg kom ikke ud i luften idag, det må jeg så prøve om jeg kan få gjort imorgen. Så det går fremad, selvom jeg ikke er helt 100% endnu.

0

2 thoughts on “Søvnforvirring

 1. Jesper – Hej – dejligt at høre fra dig og tak for roserne!! Jo det går helt godt med fotograferingen, men det nye kamera – Canon EOS 40D hjælper jo også på det.

  Tjah, vel og vel. Jeg har været syg i 2 måneder udløst af vaccination for H1N! influenza, men nu ser det heldigvis ud til, det er ved at vende.

  Hvordan der?

  Kh Deborah

 2. Hejsa du.

  Kanon billede du har til oversigt. Du har da efterhaanden styr paa det med fotografering.

  Ellers haaber jeg alt er vel?

  KH
  Jesper

Der er lukket for kommentarer.