Det vælter ned/Coming down in buckets

Hvis nogen skulle få ideer om forår, så kan de godt glemme det. Iøvrigt er jeg helt af den opfattelse, at hver årstid sin charme. Det er altså for tidligt at tale om forår i januar og iøvrigt havde vi sne i marts sidste år. Så “klap bare hestene” og NYD sneen istedet for at bande over den. Udenfor vælter den ned, og det er faktisk rigtig hyggeligt. Af samme grund har jeg udsat min gåtur til imorgen, hvor der så er basis for nogen rigtig flotte snefotos.

Imens hygger jeg med NCIS og CSI Miami og CSI – elsker at se dem, og heldigvis optog jeg en god stakfuld igår, mens jeg ordnede fotos. Forstår iøvrigt slet ikke, hvad de vil lave NCIS L.A. for – det er ikke NCIS uden Gibbs, Abby og “Ducky” – ikke i min verden, så jeg boykotter, og holder mig til den originale.

Håber din snevejrsdag bliver god, og du nyder den. Nu vil jeg slukke her, det var egentlig min mening at holde computerfri dag. Ovensiddende er fra forleden, da jeg var ude og gå.

IN ENGLISH:

If anyone should get any ideas about spring, they can forget it. By the way I believe that every season has it’s charm. It’s way too early to talk about spring in Januar and by the way we had snow in March last year. So “hold your horses” and ENJOY the snow instead of cursing over it. Outside it comming down in buckets, and it’s real cosy. For the same reason I delayed my walk until tomorrow, where the basis for some perfect snow photos should be perfect.

In the meantime I’m enjoying myself with NCIS and CSI Miami and CSI – love to watch them and fortunately I recorded a bunch of them yesterday while I sorted photos. By the way I don’t understand why they’re making NCIS L.A. As it’s not NCIS without Gibbs, Abby and “Ducky” – not in my book, so I’m boycutting and is sticking with the original.

I hope you have good day in thee snow and that you enjoy it. I’ll log of now. I was meaning to have a computer free day today. Så alle kan se, lige hvor godt det går *S*. The above is from my walk the other day, when I went for a walk.

2 thoughts on “Det vælter ned/Coming down in buckets

Der er lukket for kommentarer.