Everything Must Change

Der er ikke mange, der hader forandring, som jeg gør. Til gengæld ELSKER jeg sangen “Everything must change” en klassiker, der bare er skøn, og som kan høres igen og igen. Della Reese ophøjer den til noget helt sublimt, som du kan høre ovenfor. Teksten kan du læse her. Ser du “En engel på min vej” kender du hende, som englen “Tess”. En serie, jeg iøvrigt elsker også.

In English:

Not many people hate (dislike) change as much as me. But on the other hand I LOVE the song “Everything must change” a classic that is just georgeous and which can be heard again. Della Reese is taking it to a differnt level of sublimity as you can hear above. The lyrics can be seen here. If you’re watching “Touched by an angel” you know her as the angel “Tess”. A serie I love too by the way.