Kun til tænderne – åbenbart

Når man læser noget som historien om de fire drenge, der blev bortvist fra Skovshoved skole, så regner man altså ikke med, det er nogen man “kender”. Kender er måske så meget sagt, men jeg kender ihvertfald – eller det troede jeg, den ene part af forældreparret til den ene dreng. Jeg er rystet over, at NOGEN kan synes, at drengene på nogen måde skulle tilbage, efter sådan en opførsel. For slet ikke at tænke på pigens ve og vel.

Oveni synes politiet, at skolelederen har begået en fejl, i sin håndtering, da han informerede om sagen.
Sig mig lige, hvornår det er bestemt at Polittiet skal bestemme skolelederens udlægning? De kan jo mene, hvad de har lyst til og deres melding er derefter. Men hvordan kan der herske nogen som helst tvivl om, at det er et groft, grof overgreb, det forstår jeg ikke. Det mest skrækkelige er, at den mor, der åbenbart mener at skolen (hallo, det er hende søn, der har begået et overgreb og det er klokkeklart, at der ikke er noget valg), har begået en fej, selv har en datter. Gad vide, om hun ville sige det samme, hvis det gik ud over hendes datter. Jeg tvivler!!! Jeg er rystet, det må jeg sige.

Læs debatten og artikler på Villabyerne:

Et tilbud man ikke siger nej til

4 thoughts on “Kun til tænderne – åbenbart

 1. Fr. Møller – Tak, det glæder mig, at der er andre der er enige med mig. I mine øjne, er der INTET som helst, der retfærdiggør, at de skal blive på skolen eller deres opførsel og så er jeg sådan set ligeglad, hvad man kalder det: Mobbning, chikane, overgreb – i mine øjne er enhver form for drillerier, mobbning, chikane, et overgreb, og med fotografering af det hele på en mobiltelefon – hvor hulen er vi henne??? Jeg synes det er FINT og meget berettiget, at sende et KLART signal om, at den slags overhovedet ikke på nogen måde overhovedet bliver tolereret.

  Jeg håber og tror, der bliver meget større fokus på mobberier og lign. i fremtiden også fordi det nu breder sig til nettet. Jeg så Dr. Phil forleden, og en udsendelse, er netop handlede om mobning. Der var en pige, der havde været udsat for, at de andre piger, havde lavet en tegnefilm om 6 måder at slå hende ihjel på – de var 11-12 år!!!! Tror du skolen reagerede tog affære på nogen måde? En anden pige var også helt ødelagt at drillerier og chikane, og den stakkels mor var udover pigen også helt ude af den af skræk for pigens sikkerhed. Igen – skolen var ikke til at få i dialog.

 2. Jeg kender kun sagen fra mediernes omtale. Jeg synes, det er i orden, drengene er blevet bortvist – det er jo for pokker an afart af “happy slapping” dette her!

  Hvis nogle af drengenes forældre ikke forstår bortvisningen – forklarer det jo til fulde, hvordan sagen overhovedet kunne opstå – man kan jo ikke lære sine børn grænser, man ikke selv respekterer!

  Der er en omsiggribende tendens til, at gerningsmænd skal gøres til ofre – intet må have konsekvenser. Jeg håber da, at de håbefulde ungersvende lærer noget af dette her – måske har man taget en senere voldtægtsmand i opløbet ved klart at melde ud, hvilken adfærd der tolereres, og hvilken der absolut ikke gør!

  Hvis det var min datter, ville hun have fået en monster-skideballe for overhovedet at bringe sig i en sådan situation – og dernæst havde jeg overvejet at tæve alle fire knægte!

 3. Ole Buch – Nej det gør det ikke, for det faktum, at man vælger at bortvise (eller hvad man nu vil omskrive det til) 4 drenge fra en skole, fortæller mig at det er yderst alvorligt. Og at du og dine åbnebart føler, at jeres søn er ofret, er helt forkert i mine øjne, og det bliver der ikke lavet om på. Og den sidste del af din hilsen passer mig fint nok.

 4. Hej Deborah.
  Velkommen i pøbelens hylekor.
  Du havde sgu da mulighed for at høre historien fra kilden og ikke fra Steen Frederiksens løgnagtige fremstilling.
  Din holdning, deltagelse i tilsviningen af mennesker du hverken har mødt eller talt med og den omstændighed at det ikke lader til at bekymre dig skuffer fælt.
  Jeg har slettet dig på mine forskellige kontaktlister og beder dig om ikke på nogen måde yderligere at kontakte mig.

  Hilsen Ole

Der er lukket for kommentarer.