Mad Men (2007) også på dansk TV

For ikke så længe siden, så jeg Oprah. Det gør jeg ret ofte, og i dette afsnit var alle publikum og Oprah klædt i 60’er tøj og først undrede jeg mig, indtil det viste sig at hele showet handlede om 60’erne. Reklamerne og sangene der hørte til og så den her serie, der så hedder Mad Men (2007), og som har vundet Golden Globe som bedste TV serie. Den handler meget kort fortalt om Reklamefolk på Madisson Ave. i 60’erne (deraf titlen). Jeg er først lige blevet klar over i sidste uge, at serien kører på dansk TV på TV3 PULS, hver lørdag klokken 15 og 21.50. Så der kan du også følge den.

Links:

Seriens Officielle website

Information – Fjernsyn for voksne

Artikel i Politiken – Hitserien “Mad Men” går til tøjet

Berlingske – “Mad Men” vinder Golden Globe for bedste TV-serie

AMC TV – Mad Men yourself

0