Man har et standpunkt…..

til man tager et nyt. Netop sådan gik det idag. Du husker måske, eg fortalte om Mandolinen, jeg købte, og den jeg egentlig mente, jeg skulle have haft – nemlig en i metal. Faktisk var det min mening, at jeg ville returnerer den idag. Men jeg synes også, det var åndsvagt at sende retur, når jeg ikke vidste, hvad jeg byttede til. Således var der ikke langt til handling.

Jeg ringede min hr. fader op og spurgte, om han var frisk på en tur i Metro. Ikke at jeg egentlig havde energi til det, for jeg havde været på besøg i stalden og var blevet godt svimmel. Men eftersom den her Mandollin skulle returneres inden 14 dage, havde jeg faktisk kun idag at gøre det i, for i næste uge skal bilen på værksted. Så afsted gik det. Og det var godt jeg gjorde det. De havde ganske rigtigt en i metal i Metro og den er sikkert også god, men jeg kan faktisk bedre lide, den jeg allerede har købt. Den virker som bedre kvalitet på trods, og har jo også kostet næsten det dobbelte. Så beslutningen blev taget, jeg beholder den. Helt rart at have det ude af verden også.

Nu da vi var der fik vi købt lidt andre fornnødenheder. Bl.a. fik jeg nogle smukke chokoladefarvede bloklys, og masser af fyrfadslys. Det er skønt derude, for man kan få ALT der. Jeg ved ihvertfald fremover, at er der noget jeg mangler, så vil jeg først kigge derude, for det er der garanteret. jeg så flere køkkenting, jeg kunne bruge.

Ellers har jeg bagt småkager (mere om det senere) og bare siddet her og slappet af. Og jeg skal ikke andet end slappe af, indtil jeg skal til fødselsdag imorgen. Rigtig god weekend.

0

2 thoughts on “Man har et standpunkt…..

  1. Suzanne – Man skal være meget målrettet, for ellers mister man let overblikket netop fordi man bliver distraheret og MEGET let kan komme til at købe en masse eller bare gerne vil se så meget. Jeg kan skam også godt lide 🙂

  2. Aha! Det var derfor du havde så travlt med at komme ud af døren 🙂 Jeg kan faktisk også godt lide Metro, den eneste ulempe er, at man kommer til at købe så meget 😉

Der er lukket for kommentarer.