Vis mig dit køleskab

Jeg faldt over den her lille blogleg for noget siden ovre hos Mette og hos Miss Muffin, og det går i sin enkelthed ud på, at fotograferer sit køleskab udenpå og så tage en ting tæt på og fortælle lidt om den og så tagge tre andre. Jeg er således ikke blevet tagget, men tyvstjæler den og tagger mig selv, fordi jeg synes det er en sjov idé.

Som det ses er mit køleskab ikke bare hvidt eller med en enkelt magnet. Jeg har faktisk haft rigtig mange, men ryddede ud i dem, og beholdt som mange andre kun dem, der betød mest for mig (hvis man kan sige det om køleskabsmagneter :)). Den der er fotograferet tæt på, er en et lille akvarie med 2 fisk i. Hvorfor jeg lige syntes, det var sagen, ved jeg ikke. Synes bare den var sød og det synes jeg stadig, men har ikke noget særligt forhold til fisk iøvrigt. Til gengæld har jeg et specielt forhold til lige den magnet, fordi jeg har fået den af min kære mor på en indkøbstur jeg ganske tydeligt husker. Kortet den holder, er også noget specielt, for det har jeg fået sendende af min far.

Jeg tagger tre, fordi jeg er nysgerrig og gerne vil se deres køleskab, men det er selvfølgelig frivilligt:

Suzanne

Donald

Tina – Omme i London

4 thoughts on “Vis mig dit køleskab

  1. Hahaha… Du ville blive skuffet, Debs hvis du så mit køleskab. Det bliver nemlig ikke brugt som ‘opslagstavle’… men måske skal jeg fotografere det og så fortælle hvorfor :p

    Håber du er blevet frisk og har styr på alle dine billeder og blogs 🙂

    Krams

Der er lukket for kommentarer.