Fantastisk Fødselsdag


Hjemmelavet kransekage, som min svoger havde lavet og vi fik til min nevø’s fødselsdagsfest

Som jeg fortalte, så var jeg til fødselsdag hos min nevø i lørdags. De havde lejet lokaler i hans fodboldklup. Fine lokaler, og flot dækket op og pyntet. Vi fik en dejlig velkomstdrink, da vi kom og lidt snacks, mens vi ventede på de sidste skulle ankomme. Der var et par i sidste øjeblik afbud, men det var grundet sygdom, men ellers forløb alt helt som det skulle. Fødselsdagsbarnet blev i den grad begavet, og taler fik han også. Ikke at jeg tror, han satte pris på dem så meget. Jeg husker fra mig selv, hvor lidt man synes om det. Men det gik da fint.

Maden var et kapitel for sig selv, som jeg med fotos og forklaring vil vende tilbage til. Det eneste, jeg kan sige, er at jeg sjældent har fået så dejlig mad. Det var ganske simpelthen himmelsk. Men kokken som var hyret til opgaven, har også arbejdet alle de fine steder, og det kunne godt nok smages. Ens smagsløg dansede samba af fryd – hverken mere eller mindre.

Der var så kaffe og den her fine kransekage og dans efter middagen. Jeg var udkørt, efter at have holdt en hel dag, og lang tids sygdom, så vi listede af, da de begyndte at danse. Men alt i alt en fin, fin aften.

2 thoughts on “Fantastisk Fødselsdag

    • Helle, nu har du “tabt mig” for jeg troede, at det var “rigtig” kransekage?? Pas nu lidt på dig, at du ikke overdriver det.

Der er lukket for kommentarer.