Mandagstema – Længsel


Fra Grundlovsløbsdagen – Lennart Hammer på Condor og Dina Danekilde og Our Choice

Tjah, længesel kan handle om mange ting. For mange kan jeg forstå, det handler om sol og varme og sommer. Jeg holder også meget sol og sommer, men jeg er nu stadig af den opfattele, at hver årstid sin charme. Jeg længes kun efter en ting, som man kan sige også har lidt med vejret at gøre. Det eneste, jeg længes efter, er at galopsæssonen starter igen og se alle hestene igen og ikke mindst en masse dejlige mennesker, jeg ikke har set hele vinteren. Det mere end noget andet.

Der er også heste fra vores egen stald, jeg ikke har set længe, jeg længes efter at se, og dem får jeg at se i februar måned, hvor de kommer fra landet. Sidst men ikke mindst, bliver forberedelserne til sæssonen anderledes dennegang, for jeg skal undvære min elskede Finish dennegang. Det er er lidt underligt, men fint for ham. Det var lidt om længsler herfra. Du kan se andre bud på længsel her.


To “piger” jeg savner meget, men som jeg ser om en uges tid ca. “min grå dame” Good Girl og Iben Hjort Buskop


Cathrine Weilby, her på sin egen hest Solo Uno, en af de savnede


William Tell som er på landet i øjeblikket, sammen med Iben og en anden savnet, der vender tilbage med varmen, Susie

0

9 thoughts on “Mandagstema – Længsel

 1. Rimkogeren – Det er da lige det. Og tiden flyver da faktisk afsted og behøver egentlig ikke gå stærkere.

  Turid – Tusind tak skal du have. Nej det kan hurtigt blive.

  Randi – Jeg håber, jeg kommer op på hesten igen i år. Sidste år blev det ikke til noget.

  Petunia – Der findes intet så dejligt som en blød hestemule! 🙂 – Det er aldrig for sent at komme tilbage til hestene. Jeg kom tilbage efter 9 år væk. Hvordan jeg kunne undvære så længe, forstår jeg stadig ikke! Find dig noget hesteselskab – det er en stor glæde, hver gang.

  Linsky – Det er en spændende og dejlig verden. Du skulle prøve at tage til løb, når sæssonen starter igen.

  Donald – Jeg er ikke sikker på, jeg forstår den med “fejl”!? Der er ingen af ovensiddende heste, der som sådan har fejl, så du mener nok noget andet? Det er alle fine heste, med flotte afstamninger. Gad vide om du tænker på aftegn? De er meget smukke!
  William Tell er en meget smuk stor mørkebrun hingst og kan være lidt af en bisse. Det var ham der i sin tid nær havde bidt mit venstre bryst af 🙂 – Men vi er nu de bedste venner, og jeg “kender min lus på gangen”!

  Gunhild – Tusind tak, og i lige måde!

 2. Det er flotte billeder. Jeg kan ikke lade være med at notere mig at småfejl i hestens udseende ikke betyder at den er grim 🙂 tværtimod, de har karakter og ser godt ud! Flot navn: Wilhelm Tell.

 3. Din længsel hørtes deilig ut også, og ikke så langt unna. Vi har alle våres mål og længsler…
  Min er først og fremst våren..så sommeren. Da håper jeg at kroppen min vil føle seg bedre.
  En god uge til deg 🙂

 4. Å, jeg kunne også lengte etter hester og sitte på hesteryggen igjen. Jeg var en hestejente i barndommen , men så ble det andre ting som ble viktigere i slutten av tenårene.
  Men å kjenne en myk hestemule mot kinnet… finnes det noe deiligere??

  Petunia sin lengsel

Der er lukket for kommentarer.