Tilbage

Royal Legend v/Silca Legend – Royal Fillly var en af tre som fik særforplejning idag

Jeg havde besluttet, at jeg skulle i stalden idag. Det af flere grunde. Dels fordi nu skal jeg igang igen, omend det så kun bliver et par timer til at starte med. Det blev det godt og vel idag. Egentlig ville jeg gerne have taget derned imorgen. Det kan jeg ikke, idet der kommer varmeaflæsermand. Han kom ikke sidst, han skulle have været, og den nye aftale er så imorgen mellem 10-12, ,hvor jeg jo så skal være hjemme.

I stalden fik jeg striglet og ordet fødder på Larchmont, som jeg er meget gode venner med. Man kan så sige, det er uhyggeligt svært, at være andet end gode venner med ham. Han er ved at kravle op på skødet af en for at sludre, så snart man kommer.Således også idag – en ren fryd at omgås. Han fik også parykken ordnet – noget de næsten allesammen trænger til nu. Og nu nærmer vi os jo tiden, hvor de skal ud igen sådan rigtigt, og så må de godt se pæne ud.

Så idag “gik det udover” Larchmont, Royal Legend og Louqita. De to sidste, satte ikke sådan ligefrem pris på særbehandling, når det var på den måde. Royal Legend skal altid lige prøve grænser af, men hende kan jeg godt sætte på plads. Når hun så først finder ud af, at den ikke går, nå ja – så kan hun godt stå stille. Anderledes var det med Loquita. Jeg har ordnet hendes man før, og hun har aldrig været vild med det, og det har kostet mere end sved på panden, det er også sikkert. Men idag gad jeg ikke tage kampen med hende. Det var simpelthen for anstrengende, så Lena gav en hånd, så hun kunne komme til at se civiliceret ud og jeg slap for at ende mine dage flad som en pandekage. Men der er rigeligt at tage fat på, og når dem som residerer på landet kommer, bliver det først travlt – for de ser herrens ud. Men vi tager det roligt – en hest ad gangen. Det var skønt at komme derned igen.