Ravioli med svampe og det med kundepleje

Jeg elsker ovennævnte, og engang kunne man få dem i almindelige supermarkeder, for dengang lavede Pastella dem. I lange tider, har man så ikke kunnet få, fordi de åbenbart mener, at det gider “vi” ikke spise. Jeg har spurgt i Superbest, som endda langt fra er en discountbutik, og da slet ikke den, der ligger her lokalt. Jeg fik svaret at dem kan man ikke få længere. Ville det ikke klæde Superbest og sige, at de ville undersøge sagen istedet for? Hvor skal man snart gå hen for at få noget service og kundepleje?? Ikke i Superbest åbenbart. Men nej, hvad forventer jeg også, når de ovenikøbet sælger kød, der er for gammelt. Men så skal de ændre, hvad de skriver på deres hjemmeside:

God kundeservice er vigtig for os. Vi sætter en ære i at servicere og vejlede vores kunder på bedste vis – i din lokale SuperBest.

Hvad fandt jeg i Metro? Lige netop Ravioli med Karl Johan svampe. Jeg var lykkelig, og fik dem samme aften med løg stegt i en anelse smør og en spsk. Lätta, for ikke at stjæle smagen af svampe. Det var himmelsk, men kan det virkelig være sandt, jeg skal helt til Metro for at få. Det vil jeg skrive og spørge importøren af de her om, de hedder Pro-Food A/S og bor i Herlev. Dem der er afbilledet er så ikke helt samme mærke som dem jeg købte, men det regner jeg med at få en forklaring på også.

4 thoughts on “Ravioli med svampe og det med kundepleje

  1. Jeg var i Irma i dag, men der havde de ikke nogen med svampe. Synes dog jeg har set det. Måske det som jeg skrev, skifter lidt alt efter hvor stor butikken er.
    69 kr for én pakke? Shit, dét er dyrt!

  2. Therese – Tak for din kommentar, som jeg blev rigtig glad for. Jeg skal prøve at kigge i Irma efter dem. Idag var jeg i Superbest, og de hár også nogen med svampe. Gigantravioli til – hold fast 69 kr. pakken!!! 🙂 Mindre kan vist gøre det, men jeg kigger lige Irma og ellers skal jeg købe stort ind, når jeg er i Metro!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.