Solskin og møde med ordensmagten

Jeg stod op og gjorde klar til at tage i stalden. Nu var der jo ligesom faldet lidt sne, så jeg var godt pakket ind. Det lader til, at der er mange, der ikke synes, de har pligt til at skovle sne på deres fortov. Det betød, at det var yderst vanskeligt at komme frem. To skridt frem og tre baglæns. Da jeg nåede ca. halvvejs, dv.s. ved Galopbanen var jeg godt træt. At jeg så lige der mødte Hanne og Lene, gjorde jo, at kunne få et lift og det var simpelthen så heldigt.

Dagen gik fredeligt indtil Hanne skulle tage den sidste hest ind, så lød der er brag oppe fra Klampenborgvej. Jeg gik op for at se, hvad det var og der var væltet et træ udover kørebanen. Hm, lidt underligt, men jeg gik ned igen og ringede til politiet, så de kunne få det fjernet. Senere dukkede de op, og vi sludrede lidt. Der var ikke skyggen af bil, da jeg nåede derop et minut efter det var sket, men det var en bil, der havde ramt tæet. Men væk var vedkommende. Gadelygten var også ødelagt og DONG kom og reparerede.

Min far var sød og hente mig, og til gengæld, fik han en pose af de gode boller med hjem. Ellers er eftermiddagen gået med snak med en veninde og lidt fjernsyn. Sådan fortsætter aftenen stille og roligt.

0

2 thoughts on “Solskin og møde med ordensmagten

  1. Donald – Ja det var lidt drama på en ellers meget fredelig dag 🙂 Træer er godt – jeg synes, folk er alt for hurtige til at fælde. Når først det er gjort, kan man jo ikke gøre det om. Det skal nøje overvejes, og som du også er inde på, så skærmer de jo også for vind og vejr. Jeg personligt elsker store træer.

  2. Holddaheltop! sikken en dag! Jeg noterede også at det blæste lidt, da jeg kom ud. og derfor har jeg besluttet at alle træerne i haven skal have lov at blive stående selv om de skal beskæres for ikke at blive vanvittigt store.

Der er lukket for kommentarer.