Hovepine og hudpleje

Her fra morgenen af, er der ikke så meget at prale af. Jeg er dødtræt og har hovedpine. Men godt er det så, at jeg ikke skal noget idag. Jeg havde nu sat mig for, at kasserne med Julepynt skulle i kælderen idag, men jeg kan godt mærke motivationen sive ud af mig 🙁

Ellers har jeg opdateret lidtHorseracing.dk og så har jeg pillet to Julekugler ned, som stadig hang på mit skab. Kønne er de. Store rillede og grønne. Men tiden må vist være til en nedtagning. Nu får vi se, om jeg får gjort mere.

I et forsøg har lige prøvet, om ikke lidt onlineshopping kunne hjælpe på humøret, og det skal det nok gøre på et tidspunkt. Jeg manglede shampoo, og ansigtscreme (jeg manglede noget med solfaktor, når jeg går så meget ude), udover at jeg lige så en dødsmart toilettaske på tilbud, som jeg har ønsket mig, siden jeg så min venindes. Nu kunne jeg sørme få den til en 20’er. Så den røg i kurven. Lige nu er jeg vist kun til sofabrug og noget kaffe. Kan I have en god dag derude.

0

3 thoughts on “Hovepine og hudpleje

  1. Donald – Det er en toilettaske, som min veninde har, og jeg har set. Den har kostet 70,- kr. før, så det er da et kup. Men som du siger, uanset er en 20’er da til at overkomme.

    Mette – Mine kugler hængte meget tydeligt, så det var ikke nær det, men mere ren dovenskab, for det krævede kravleri på stige at få dem ned. De har det med at drille de nisser. Tak også god weekend til dig.

  2. Jeg opdagede lige to nisser der havde gemt sig på en højthændende hylde i vores entre… de slap for at komme julekassen 🙂

    God weekend til dig også Deborah.

  3. Køb af taske over nettet forudsætter ligesom at du kender den taske fra real life? Ellers er det da satsning (ok – 20kr er ikke meget at satse).

Der er lukket for kommentarer.