Weekendsammendrag

Igår morges vågnede vi til snekaos. Allerede lørdag startede det med minus 8 grader. Det var koldt. Så begyndte det at sne og søndag morgen var det “Winter Wonderland” igen, igen. Hm, ikke alle var glade for det og det er helt besværligt og upraktisk på mange måder. Idag har det været tøvejr, men er nu lige hoppet ned på frysepunktet igen.

Lørdagen gik med at slappe af, for der var jeg ret svimmel og senere på dagen udviklede jeg, en rigtig slem hovedpine. Fordi det var så koldt, kørte min far mig til min hårproduktleverandør ved søerne. Det er umuligt at få en parkeringsplads derinde, men al det frost og sne gjorde at der ikke var så meget gang i den. Jeg fik købt hårprodukter og lidt drikkelse. Resten af dagen slappede jeg bare af, og lavede en Svinekødsgryder, med æbler og banan om aftenen. Det er en Weightwatchersopskrift, og har du samlet dem fra Ude og Hjemme så finder du den der. Således varmt anbefalet.

Søndag var det så snekaos igen, men jeg var sluppet for hovedpinen og svimmelheden så jeg ville gerne invitere min veninde på middag. Hun er en af hesteveninderne og havde ikke set min lejlighed endnu. Så sådan blev det og vi varmede os med en Thaicurry. Rigtig dejligt altid. Det synes hun heldigvis også, og vi havde en dejlig aften. Sådan gik den weekend. Fotos tog jeg søndag, da jeg lige skulle ned til Fakta efter et par småting – du kan se resten her.