De store glæder i meget små ting

Idag ringede jeg til lægen. Ikke fordi jeg (andet end hvad jeg plejer) fejler noget som sådan, men fordi jeg for ikke så længe siden fik taget sådan en celleprøve af livmoderhalsen.

Resultatet skulle komme med posten, men jeg havde ikke set skyggen af noget, og det skulle være kommet. For at være helt ærlig blev jeg lidt nervøs for, om det var fordi, der var noget galt. Der har aldrig været noget, men jeg har jo haft skrækeksemplerne tæt på, og har også flere i omgangskredsen og bekendtskabskredsen, der har fået dårlige nyheder, og så tænker man jo sit.

Så nu tænkte jeg, jeg lige måtte have styr på, om det er mig, der er for utålmodig. Men nej det var det ikke. Lægen havde da fået resultatet den 27. januar og der var alt normalt. Det blev jeg sgu glad for!