Simpelthen smukt

Som I ved, ser jeg Oprah, når jeg kan komme afsted med det, og når jeg ikke kan, så optager jeg gerne, for at se senere. Jeg er blevet opmærksom på mangt og meget den vej rundt.

Noget jeg dog ikke forstår er, at vi kan sende folk til månen, men Oprah åbenbart skal sendes med ihvertfald en måneds forsinkelse! Det burde kunne lade sig gøre, med højst et par dage el. værste fald uger. Men hvad ved jeg. Er der nogen derude, der kan forklare mig hvorfor, så skriv endelig.

Men af netop den grund var showet forleden fra Julen. Og nogen gider måske ikke lytte til sangen af samme grund, men så vil jeg sige, det er deres tab. Det er en smuk sang uanset med Andrea Bocelli og Mary J. Blige. Den er fra Andrea Bocelli’s nye Julealbum og er bare rigtig smuk. Selv har jeg ikke noget album med nogen af disse sangere, men lige netop denne duet kunne godt være medvirkende til, at lige det album får en plads i reolen. Mary J. Blige kender jeg kun i denneher slags sammenhænge, og må nok indrømme, at ellers er hendes stil ikke lige mig.

Da jeg ledte efter ovennævnte fandt jeg så helt tilfældigt sangen hende og Andrea har inspillet til fordel for ofrene i Haiti, som kan købes på iTunes, nemlig Bridge Over Troubled Water, og så går overskuddet til hjælp dernede. Du kan høre den her.