Gentleman, sne og suppe

Jeg skulle ud i verden her til morgen. Eller skulle og skulle – selvfølgelig kunne jeg blive hjemme, men om ikke andet, så var det rart at få gravet bilen ud af snemasserne. Den var formeligt helt begravet. Jeg var spændt på, at se, hvor svært det var at få den ud fra parkeringspladsen. Det behøvede jeg ikke kaste mig ud i selv for at konstatere. Jeg kunne bare kigge mig omkring, og så vide at det ville kræve noget gravearbejde fra min side, hvis jeg skulle ud. Min underste underbo kom ud i det samme og havde følgelig de samme problemer. Tænk engang, der findes gentlemen stadig. Han tilbød at grave for mig. Det var bare så sødt af ham og sparede helt sikkert mig for tid og kræfter.

Så susede jeg ned i stalden og striglede en ny grå veninde, jeg har fået – Miss Valuev. Min “Grå dame” er jo på landet, men vi har også en lille grå dame og hende er jeg blevet meget glad for. Lad os bare sige det sådan, at hun udviser mere taknemmelighed overfor udvist indsats end Goodie gør ;-), så på den led er de meget forskellige. Hende her er også et rigtigt nussehoved, og kender man lidt til Goodie, ved man at det er ikke lige det, der karakterisere hende. Nu håber vi så, at hende her ligner Goodie på det med at løbe stærkt. Om vejret vil ser jeg iøvrigt snart Goodie på Enghavelyst igen, og det glæder jeg mig faktisk til.

Og så lige en advarsel i forbindelse med indkørslen nede ved stalden. Har du ikke firhjulstræk, så lad være at køre ned. Der var en der idag var så uforsigtig at køre ned idag, og var nær aldrig kommet op igen. Og i det hele taget er der ikke plads til parkering dernede, for der ligger en hel del sne.

Da jeg kom hjem tog jeg et langt karbad og smed noget suppe over. Suppen var et eksperiment og såmænd bare bestående at to bundter broccoli, lidt karry, en stor kartoffel, to løg, bouillon og mælk og så blev den blendet. Den smager godt, men er ikke som den skal være. Den mangler lige det sidste. Og hvad det lige er, skal jeg fortælle, når jeg finder ud af det. Men jeg elsker suppe og et par skålfulde var velkomment efter en kold dag i stalden.

Desværre blev jeg voldsomt svimmel, da jeg kom hjem, og nu ligger jeg på sofaen med den bærbare og forholder mig i ro. Jeg har flyttet mit lammeskind over i sofaen og ligger på det. Det luner skønt. Og med varm suppe indenbords og lidt godt på TV, så klager jeg ikke. Egentlig havde jeg noget mere madrelateret, jeg ville poste, men det får vente, til jeg er på knapt så gyngende grund.

1 thought on “Gentleman, sne og suppe

  1. Pingback: Suppeupdate – og endelig opskrift « Deborah's Food and something

Der er lukket for kommentarer.