Sexet salat?

Det påståes i en artikel i Ekstrabladet idag, at der er lavet research i, at kvinder sender signaler med mad.

Heldigvis, viser undersøgelsen også noget jeg ihvertfald har observeret for mange, mange år siden. Mænd er da helt ligeglade, hvad du spiser og vil bare have, du hygger dig og får det, du gerne vil, hvis de inviterer dig ud. Jeg har også hørt bemærkninger om, at det var dejligt at se en pige med lyst til maden og en god appetit. Så nej mænd synes ikke det er sexet du sidder og stikker i en salat. I den anledning, har jeg lavet en lille afstemning. Klik på linket nedenfor og afgiv din stemme.

Har du spist salat på en date, bare for at gøre et godt indtryk?
(polls)

Nu er jeg klar på, at ovenstående spørgsmål er for de kvindelige læsere, men har du som mandlig læser en kommentar til emnet modtages den med tak.

2 thoughts on “Sexet salat?

  1. To Sommerfugle – Selvfølgelig kan der være gode grunde helt sikkert, men her taler vi jo om sundhedsfixerede kvinder. Man skal kunne gå ud og nyde en god middag og da så ganske især på en date 🙂

  2. Som mand må jeg sige at synet af en som sidder og “svinger pisken” over sig selv snarere kunne inspirere til let bekymrende tanker om hvem der ellers kunne få en tur af den. 🙂

    Hvis der er “gode grunde” som allergi eller selektive spisevaner, ville det da være rarere at spise et dertil egnet sted. For det vigtige er jo netop det med nydelse og hygge.

Der er lukket for kommentarer.