Forholdet og Facebook et problem?

Jeg skal love for, at folk kan give sig selv problemer. Nu får Facebook såmænd skylden for, at forhold knager og at folk går helt i selvsving af jalousi ifølge en artikel i B.T. idag. Og jeg er egentlig ikke overrasket. Det virker på mig som om (uden jeg jo ved det) som om, folk meget ofte er meget dårlige til at få talt sammen om helt essentielle ting, og er der det mindste, så hellere droppe det hele og gå fra hinanden – det ses jo også tydeligt i statestikkerne. Det er ikke en hemmelighed, at jeg synes folk kæmper alt for lidt for deres forhold.

Men nok om det. Det handler om, hvorvidt du kunne forestille dig, at Facebook blev et problem i dit parforhold eller om det måske endda har været det? For mig og se, må det vel som så meget handle om at tale sammen om det, og hvordan ens grænser er – giv mig gerne dit indput på det.

0

4 thoughts on “Forholdet og Facebook et problem?

 1. Jeg kan til dels godt se problemet, men tror ikke det i sig selv er Facebook som er der er noget galt med, men forholdet.
  Hvis man er i et forhold hvor man ikke kommunikerer ordentligt eller hvor parterne ikke forstår hinanden, så kan Facebook måske tydeliggøre problemerne, fordi det kan åbne for en masse privat information til omverdenen. Information som ikke deles mellem parterne i et ustabilt forhold. Manglende viden skaber som bekendt ofte mistro.

  Naturligvis kan det også have noget at gøre med IT-viden, som Mette nævner. Men den generation, hvor IT ikke er en central del af dagligdagen, tilhører jeg næppe. Vi er i al fald ivrige brugere af Internettet hjemme hos os 🙂

 2. Det havde jeg heller ikke gjort – men jeg tror det er lidt med holdningen: “hun får ret og jeg får fred” – og sådan tror jeg i øvrigt mænd ofte tænker (selvom man selvfølgelig ikke må generalisere) 🙂

 3. Mette – Det lyder (undskyld mig) helt til grin. Jeg havde ikke nedlagt min profil. Hvis ikke min kæreste/mand tror mig, når jeg forklarer tingene og iøvrigt ikke skulle tiltro mig det væreste, så er der efter min mening noget helt galt.

 4. Jeg har en kollega i hvis parforhold Facebook blev et problem og han endte med at måtte nedlægge sin profil.

  Konen er fuldstændig it-ignorant og lod sig ikke overbevise om at det ikke var et dating-site – heller ikke selvom min kollega inviterede hende til at kigge med.

  Han har ikke siden aktiveret sin profil.

Der er lukket for kommentarer.