Den bedste tid….

Det er ikke meget dansk musik, der falder i nåde her i huset. Men en gruppe, jeg rigtig godt kunne lide, da de var til, var OneTwo. De var dælme dygtige de tøser. Det er de stadig, men konstallationen af musikken og deres stemmer var helt genial. Det må være 80’er nostalgi, når det er bedst eller noget af det. Jeg kom til at tænke på dem, fordi jeg hørte en sang med dem i radioen i stalden forleden, og tænkte, jeg lige skulle se om jeg kunne finde noget med dem. Jeg havde to album med dem, OneTwo og Hvide Løgne, som jeg vandt i en konkurrence i radioen og af en eller anden grund, troede jeg ikke, der var flere, men der er rent faktisk et engelsksproget album også, og så to forskellige Greatest Hits. Jeg er ikke i tvivl om at de to damer skal på reolen igen, men hvorvidt det skal være Greatest Hits, eller deres første album og det andet også, som jeg havde kan jeg ikke helt beslutte – hvad synes? De er på bud nu til en 50’er nu, så hvis du også har hang til de damer, så….. udover en masse andre gode tilbud. Jeg skal vist passe på, hvor jeg kigger 😉