Mandagstema: Leg/Legesyg

Ugens tema er Leg/legesyg. Det var som ofte helt klart for mig, hvad jeg ville vise på mit Mandagstema. Heste kan skam også være legesyge og her er det min yndling Finish First, der går helt i selvsving over en omgang vand og mudder. Og hvad bedre end at sparke og grave i vandet så mudder og vand står en om ørerne? Han hyggede sig gevaldigt, og jeg kunne så selv døje med at få gjort ham ren bagefter. Det gjorde jeg nu hellere end gerne!

12 thoughts on “Mandagstema: Leg/Legesyg

  1. Så herlig bilde. Trodde først det var en liten ponni som rullet seg i søla på det første bildet, men så plutslig at det bare var sprut fra søla. Knall bilde:)

  2. Melusine – Hvis det er varmt nok, så får de jo bare en tur af vandslangen og så går vi en tur og tørrer, men ellers er det et helvede 🙂

  3. Tusind tak allesammen. Det glæder mig, at I kan lide fotos af min elskede Finish. I skulle have set det. Guld værd 🙂 Og jo jeg kan sagtens huske det med at hoppe i vandpytter, da jeg var barn.

  4. Kan du huske at man ikke måtte hoppe i vandpytterne, da man var barn? De voksne sagde af en eller anden uforståelig grund “NEEEJ! Ikke hoppe!”

Der er lukket for kommentarer.