Sådan en dag…

Hvor jeg føler mig helt ved siden af mig selv, har hovedpine, og iøvrigt overhovedet ikke er til “pænt brug”. Alt hvad jeg skulle have lavet, bliver sikkert ikke til noget af samme grund. Støvsugeren og gulvskrubben trænger ellers for motion, men jeg har ryddet op. Så må jeg skubbe det andet.

Lige nu tror jeg, en portion varm suppe og et varmt bad måske var sagen. Så får vi se, om humøret stiger sammen med tempraturen.

Iøvrigt har jeg talt med min veninde på Falster, og dér får de sne for alle pengene. Jeg bær det, hvis det når herop, men det behøver ikke 😉

3 thoughts on “Sådan en dag…

 1. Linda – Yep! Det kan man! Jeg har efter jeg har installeret nogen plugin’s ikke set skyggen af spam. Ikke en eneste gang medmindre det var en kommentar, der var smuttet derover ved en fejl, og som jeg så skulle godkende. Her er de plugin’s jeg har installeret (ikke her men på horseracing.dk:

  Askimet

  Bad behavior

  OBS! SI CAPTCHA Anti-Spam -denne har især været vigtig, og jeg har den både på mine kommentarer, og min login!!!

  WP Email Guard

  WP security Scan

  Prøv dem, og så skulle jeg være overrasket, hvis du får noget spam. Husk det handler ikke kun om, at det er irriterende, men også hackning som jeg var udsat for, og som lagde https://deborah.dk helt ned, og som jeg skal have op igen. Og endelig opdatér til nyeste version – noget jeg heller ikke havde gjort. Good luck!

  Karin – Godt sneen holder en pause. I har ihvertfald fået så hatten passer. Og vi har vist også, så vi kan klare os 😉

 2. Lige nu er der stilstand på Falster angående sne. Men jeg skulle hilse og sige, at vi er godt trætte af det, trods det ser utrolig smukt ud, men besværligt, når man skal færdes derude.

 3. Jamen jeg er jo godt klar over at jeg selv kan vælge om jeg vil have mails, når jeg modtager kommentarer 🙂 Det er jo slet ikke et problem. Og mine indstillinger er jo også sat til ikke at godkende kommentarer medmindre det er fra folk jeg kender, men derfor får jeg jo stadig en masse spam, som bare ikke bliver godkendt selvfølgelig, med stadig ligger og er irriterende. 🙂 Kan man få det til at holde op med det da? 🙂

Der er lukket for kommentarer.