Mandagstema: Sommerdrøm

Mandagstemaet er sommerdrøm. Det er jo altså ikke svært – jeg drømmer om grønt græs, korthårede blanke heste og jockey’er i farvestrålende bluser. Easy 🙂 Og hvad kan være mere sommer og sommerdrøm end Derbydag (her 2009).

Kim Andersen på Keep on Flying, Alan Munro på Crowline Four og Manuel Martinez på Cut Classic i Derby Consulation


Dina Danekilde på El Miracle (SWE)


Lennart Hammer på Fly Society og Fernando Diaz på Quilbouquet (BRZ) i hård kamp – Det blev Quilbuquet først, dernæst Peas And Carrots og Fly Society

4 thoughts on “Mandagstema: Sommerdrøm

  1. TurboLotte – Din hemmelighed skal nok blive her, sålænge mannen din ikke læser med her ;-), og jeg forstår dig. Travheste siger mig ikke noget særligt andet end at de er søde nok, som heste generelt er.

    Turid – Nej det kan jeg godt forestille mig 🙂

    Linsky – Tusind tak! De er netop valgt af den årsag 🙂

Der er lukket for kommentarer.