Eftersøgningsnyt – biologisk far

Nu har jeg via de tidligere eftersøgnningsmennesker i US fået kontakt til en efterforsker i Tyskland, og nu skal vi så prøve via hende og se, hvordan og hvorledes, og om vi kan knække koden. Jeg har lige fået en sød mail fra hende. Dette indbefatter også en pris på en rapport. Den kan så skulle falde i hele sin størrelse 2,866,- kr. eller noget af det, afhængig af, hvor mange informationer, hun finder frem. Foreløbig skal jeg svare på alle hendes spørgsmål og sende flere papirer afsted, hvis jeg kan komme på nogen relevante udfra hendes spørgeskema.

Alt dette bliver gjort enten fredag eller lørdag, for imorgen får jeg ikke tid. Først kalder de firbenede venner og om aftenen skal jeg ud til middag. Det er ikke, at jeg ikke vil betale de her penge, men jeg har allerede før betalt et tilsvarende beløb til et fupfirma i USA og også et rimeligt beløb til den amerikanske efterforsker nu her. Og jeg flyder jo ikke ligefrem i dem.

Dog skal det siges, at før hun afkræver mig nogen penge vurderer hun på, hvor realistisk det er, hun overhovedet finder noget. Suk, here we go again. Til gengæld har jeg så også besluttet, at bringer dette intet for dagen, så slutter det. For nu orker jeg ikke bruge mere energi følelsesmæssigt på det, for slet ikke at tale om penge. De penge som er RIGTIG mange penge for mig, kunne jeg altså SAGTENS bruge på noget andet. Hvis jeg var i job, eller iøvrigt i en situation, hvor jeg kunne skaffe mig ekstra kapital i en periode, var sagen jo en ganske anden. Det er jeg jo så desværre ikke. Men vi får se, hvad hun melder tilbage….

To be continued…..

0

3 thoughts on “Eftersøgningsnyt – biologisk far

 1. Jeg ved da ikke, om jeg synes det er for billigt. Det skal jo også lige huskes, at meget efterforskning nu foregår online, og eventuelle spørgsmål jo kan stilles ved en email. Efterforskningen går i høj grad på adgang til nogen oplysninger, som meningmand ikke kan få fat på.

  Netop fordi, jeg har prøvet dette af mange afkroge nu, har jeg været meget, meget forsigtig med, hvem jeg henvendte mig til dennegang. Vedkommende jeg nu har kontakt til, er direkte anbefalet af den amerikanske certificerede privatdetektiv, jeg først kontaktede. Der for har jeg ingen skrupler overhovedet.

  Jeg føler ikke, at jeg på nogen måde blive snydt her. Den forrige efterforsker var også yderst rimelig med sin pris, da det viste sig, at ingen af de mænd hun fandt, var min biologiske far. Men jeg takker for jeres omsorg, men på den front er jeg helt rolig.

 2. Debs – jeg har det som to sommerfugle, jeg tænker også at det er alt alt for billigt…

  Har du nogle kontakter i USA som har hjulpet dig? Det ville jo alt andet lige være ærgerligt, hvis du igen brugte penge på noget som viste sig at være fup.

  Jeg kunne godt unde dig at du fandt din biologiske far og fik belyst nogle af dine rødder der… jeg krydser fingre alt det jeg kan :o)

  Krams

 3. Når jeg hører en størrelsesorden på under 3000 kr for efterforskning og rapportskrivning, så er min reaktion at det er alt, alt for billigt – i forhold til hvad der skal bruges af timer og udgifter på “seriøs efterforskning”, med at gå dybere i forskellige kilder, og kontakte personer der kunne tænkes at vide noget. Til gengæld er det netop en størrelsesorden som det er realistisk at få en der håber meget på et resultat, til at betale. Så spørgsmålet er om der reelt er en efterforskning, som går ud over søgning i nogle tilgængelige databaser. Hvis hun er “god nok”, burde det være til at finde nogle troværdige referencer for hendes resultater.

  Jeg kan da godt forstå at du sidder i en følelsesmæssig klemme her, og meget gerne vil kunne håbe på at nogen kan hjælpe dig med at få kontakt til din biologiske far. Netop et af den type behov, som der er stor risiko for at nogen slår plat på …

Der er lukket for kommentarer.