Onsdagssløvsind

Vejret idag er sådan gråt i gråt. Rigtig indehyggevejr. Sådan noget vejr, hvor jeg ihvertfald ikke gider noget som helst konstruktivt. Jeg har ellers rigeligt, jeg kan lave, men jeg er træt. Dødtræt, så foreløbig er jeg her på sofaen og kigger noget af det, jeg har optaget. Vaskemaskinen gør sit for, at jeg ikke går til i skidt, og jeg skal da også gøre lidt selv, men det bliver senere.

Igår fik jeg iøvrigt nye piller, eller d.v.s. som sådan det samme, men bare i en anden form. Ibumetin 600 mg Retard – depottabletter. Det lader til at være en forbedring i min smertedækning. Så det er dejligt. Jeg kom til at tænke på, om det var bedre, fordi jeg har en veninde, der får depottabletter, og så tænkte jeg, at mine muligvis også fandtes i den slags, og det gjorde de.

Det tegner til at blive sådan en helt og aldeles sløv onsdag, og det passer mig sådan set meget godt.