Weekend lige straks

Solen og den blå himmel er langt væk idag. Dette ikke kun fordi, jeg har været indenfor hele dagen. Igår aftes, da jeg skulle med toget til middag hos en god ven, var det snevejr. Det var som at gå i en drømmeverden. Sneen lagde sig på smukkeste vis på træerne, og det var helt eventyragtigt. Til gengæld, så skal folk altså igen have så meget på puklen for ikke at rydde deres fortov. Jeg troede, at folk her i Charlotttenlund var slemme, og det er de også,men folk i Lyngby er mindst lige så slemme. Det er hårdt og gå i, så derfor fejlbedømte jeg tiden, jeg skulle bruge på at gå op til min ven. Det viste sig at være okay. Han var kommet lidt senere hjem, så alt i alt, ingen skade sket. Vi fik dejlig indisk curry og det smagte rigtig dejligt. Vi har ikke set hinanden i noget, der ligner ihvertfald 20 år, så der var meget at snakke om, og tiden gik rigtig hurtigt og heldigvis blev vi ikke færdig med at sludre. Så der er basis for, at han kommer her til en middag snart.

Jeg gad vide, hvornår jeg lærer det. Jeg skal ikke pakke to aktiviteter ind på en dag. Som regel er jeg “færdig som gårdsanger”, når jeg kommer fra stalden. Således også igår, og sov også to timer igår eftermiddags, men min krop var træt.Det viste sig så også idag ved, at jeg sov til klokken var 12.30 før jeg vågnede. Jeg skal ikke to ting på en dag, og jeg ved det godt.

Som følge deraf har jeg ikke lavet det vilde idag. Hovedpine har jeg også, og det kan ikke værre de tre glas vin,jeg fik igår. Jeg spekulerer på, om de nye piller kan have skylden.

Til glæde for vist de fleste, så tør det derude, men så vidt vides holder det ikke ved. Uanset ønsker jeg en god weekend til alle.

0