Hovedrent

Nej jeg skal ikke gøre hovedrent, men jeg kunne måske trænge til at få gjort det i mit hoved eller mit system. Noget er galt, for jeg har stadig den mest infalske hovedpine. Og jeg mistænker de nye, for smerterne så gode, Ibumitin Retard for det. Det er ikke let at være patient. Enten skal jeg have så ondt, så jeg ikke kan gå næsten, eller også skal jeg lide alverdens kvaler med de s…. piller. Enten får jeg ondt i maven eller hovedet af dem, hvis ikke, jeg får kvalme og bliver svimmel. Hvad skal man snart vælge. Det er sgu ikke let.

Jeg skal på trods prøve at tage mig sammen og gøre lidt rent nu, og så smider jeg mig på sofaen og ser min film færdig. Jeg begyndte på den inden jeg drak morgenkaffen og tog et bad. Mine øjne skal også byttes de løber i vand, som var det betalt for det. Måske jeg bare skulle konstatere, at jeg er “en bytter” 🙁

Heldigvis kommer en dejlig veninde til middag senere, og om nogen skal hun nok få mig i godt humør. Vejret er ikke at skrive om, så skal jeg ikke bare lade være med det!

4 thoughts on “Hovedrent

  1. Darkmus – Tusind tak, nej det har du ret i. Idag er det faktisk gået okay synes jeg. Ikke at jeg ikke har haft hovedpine, men det har været tåleligt. Også kram til dig, for den søde hilsen.

  2. Darkmus – Nej det er lidt træls det med Pest eller kolera. Nu må vi se. Ringede til lægesekretæren idag og hun mente jeg lige skulle se det an. Og bliver det så ikke bedre, skulle jeg selvfølgelig tale med lægen om alternativer. Nu har jeg taget en her i eftermiddag og foreløbig går det godt.

  3. Det er aldrig nemt, når medicin giver bivirkninger, fordi man ofte skal vælge imellem pest eller kolera.
    Er der ikke en mulighed for en anden type smertestillende, der virker lige så godt som Ibumetin Retard, men som du fungerer bedre med?
    Nogle gange er det jo muligt at finde alternativer til den medicin, som man har det dårligt med (og nogle gange er det bare ikke muligt :S).

Der er lukket for kommentarer.