Stivfrossent Enghavelyst


Lene Holmbæck med Destiny’s Child – den nye dreng i stalden


Miss Valuev v/Pistachio – Phoenix Phantom


Rum på Royal Award v/Accademy Award – Tenfore før de red ud

Jeg undre mig lige meget, hver gang jeg er i stalden i øjeblikket over, hvordan det lykkes os, at lave noget som helst fornuftigt, under de her forhold. Toilettet er frosset, hestenes mad fryser (for nogets vedkommende), og ikke mindst fryser vi, i den grad. Det sidste kan så arbejdes væk, og bliver det også, men alligevel. Udenfor er der anlagt en mindre sneskyttegrav, og det er formeligt næsten umuligt at komme frem, for under sneen er der skøjtebane 🙁 Selv hestene er klar over, at der skal trædes varsomt og det bliver der så i en stille listen til og fra walkeren. Dette gælder for dem, der ikke lige bliver redet den dag og for nogen er det begge dele. I disse tider misunder jeg ikke folk deres ridt – slet ikke. Jeg hygger mig sammen med de tilbageblevne. Idag havde jeg vores nye beboer Santorini til frisøren. Hun endte såmænd med at blive helt civiliceret og se til.

Da Neptune kom ind var det den sædvanlige historie – våd og krøllet. Idag greb jeg i desperation til at tørre ham med et håndklæde, og det hjalp da lidt, omend at få ham helt tør, gjorde jeg ikke. Jeg tænker hårtørrer, og samtidig er jeg HELT med på, at den er Neppe absolut ikke med på. Men det var det ideelle til ham p.t. Goodie er sprudlende i sit gode humør, og det er skønt. Alt i alt en dejlig dag som altid, men jeg fryser stadig. Måske jeg skulle prøve, om lidt aftensmad kunne hjælpe 😉

2 thoughts on “Stivfrossent Enghavelyst

  1. Lene – Tusind tak! Det var da hyggeligt at komme hjem til efter tur til tandlægen. Nej det med at posere skal han nu nok få lært den lille hest. Sød det er han.

    Skønt at være til glæde og gavn, og jeg hygger mig jo med at hjælpe. Men dejligt du siger det, det er rart at høre. Vi ses imorgen.

  2. Så får du da lige et skriv 🙂 Fine billeder, selvom Stellahesten ikke helt gad at posere 😉 Og vi er glade for at du gider tage dig af hestene, det er en stor hjælp kan du tro

Der er lukket for kommentarer.