Tandlægetur og lidt udsalg


Enghavelyst igår

Så er jeg hjemme igen efter en lille tur til byen. Først gik turen indenom Superbest efter lidt bouillon. Ikke til at være uden og derefter sporstrengs til tandlægen. Jeg har haft den tandlæge længe, og er faktisk glad for hende. Hun har kendt mor og far og familien, så det er sådan lidt noget særligt at komme derop. Det viste sig, at der var en revne i min tand under plomben, så det var derfor. Så nu er jeg polyfylla og ny plastikplombe rigere og 1.300,- kr. fattigere eller hvad nu det kaldes. Jeg fik en afbetalingsordning med hende, for det er mange penge for mig, og kan ikke bare sådan hives ud af en måned.

Efter det var vel overstået skulle jeg egentlig have haft et nyt lysstofrør hos lampemanden på Ordrupvej. Det glemte jeg, men jeg kom i tanke om, at der er bogudsalg. Så jeg drog afsted, og så tog jeg først til lampemanden på Jægersborg Allé istedet. Det er sådan set også der, jeg plejer at komme, og så fik jeg det på plads og så gik jeg på bogudsalg. Ikke at jeg var VOLDSOMT fristet, men lidt blev det da til – og ikke overraskende – kogebøger 🙂

Middelhavsmad – Anne Skovgaard-Petersen – 69,95 kr.

Europas Mesterkokke, byder til bords – en fantastisk bog, jeg indtil nu ikke har kunnet finde på nettet. Gør jeg skal jeg sige til. Men udsøgte opskrifter og fotos – til den nette sum af 150,- kr. og den er så stor og tung at jeg opgav at slæbe den hjem idag, men fik lagt til side.

Alletiders Bolsjer af Helle Beisheim

Iøvrigt er jeg irriteret på deres udsalgskatalog online. Det er ganske simpelthen for dårligt. Det må kunne gøres lige så godt som supermarkeder hver uge kan med deres kataloger.

Og så købte jeg en værtindegave, for jeg skal ud til middag senere. Så nu vil jeg smide mig på sofaen og slappe godt og grundigt af sålænge.

Update:

26. februar 2010 – Europas mesterkokke byder til bords, kan jeg kun finde på dansk antikvarisk. Der er den så også flere steder. Jeg kan kun sige, at er du interesseret i finere gastronomi og mad i det hele taget, og har du en passion for kogebøger, så skynd dig ned og få en guldgruppe af opskrifter til 150,- kr. – bogen er på over 800 sider og meget tung. Så sørg for, du enten er i bil eller ikke har for meget andet at slæbe.

1 thought on “Tandlægetur og lidt udsalg

  1. Pingback: Weekend « Deborah's Food and something

Der er lukket for kommentarer.