Music no-go?


Kan man inddele folk i kategorier efter, hvad de lytter til? Det mener en lektor på Kbh.’s Universitet. Man er vel ikke kun til en slags musik? Tjah, det er der selvfølgelig nok nogen der er. Jeg har f.eks. min gode ven, som kun lytter til klassisk musik og ikke har andet i sin musiksamling.

De ville få et problem i forhold til mig, for jeg hører meget forskelligt – groft sagt lige fra Mozart til Metalica! Det eneste, der kunne være no-go for mig, ville være en kæreste, der foretrak dansktopmusik. Men ligefrem nogen, der skulle udelukkes ellers – jo 24-timers death-metal ville være absolut for meget.

Personligt har jeg flere kunstnere, jeg lytter meget til og lige netop nævnte Celine Dion er jeg helt vild med, ligesom jeg altid kan høre Frank Sinatra, bare for at nævne to eksempler. Og så lytter jeg ikke til dansk musik ret ofte. Kun hvis det er på engelsk. Så er I advaret 🙂

Kunne du finde på at sortere nogen fra på grund af deres musiksmag?

2 thoughts on “Music no-go?

  1. Neejaaaa vel ikke alene på grund af musiksmagen, men som undersøgelsen viser, så falder visse typer for visse slags musik – og jeg vil nok på forhånd have paraderne oppe over for en skumfidusmand, der hører Kjeld Heick og læser Hjemmet… men han ville jo bliver sorteret fra pga. hele fremtoningen og ikke pga. af musikken i reolen.

Der er lukket for kommentarer.