Weekend


Fars lille Emil

Så blev det fredag. Efter en meget smertepræget eftermiddag og aften igår, faldt jeg i søvn og søvn er altid god medicin. Heldigvis er jeg ikke så smerteplaget som tilfældet var igår, da jeg vågnede idag. Jeg sov godt og længe og så trillede jeg ud af fjerene, fik et bad og lidt kaffe, hørte lidt musik og så lidt Dr. Phil, mens jeg ventede på min far, som skulle komme forbi, så jeg kunne hjælpe ham med at betale noget over nettet. Min far og computer er aldrig kommet overens, og man kan vel heller ikke forlange, at en mand på snart 78, bare sætter sig ned og kan det. Jeg har foreslået kurser og prøvet at forklare alle de store fordele for ham, men han er vist mere skræmt end imponeret. Selvfølgelig vil jeg hjælpe ham. De gange han har hjulpet mig, kan jeg da ikke tælle.

Desværre var han distræt og ked af det, for hans lille hund Emil, er ikke frisk og har ikke været siden igår, så idag gik turen til dyredoktoren, hvor han faktisk er i skrivende stund. Jeg håber ikke, det er alvorligt med lillehunden. Emil er fars et og alt og en meget, meget sød hund. Han er i sin bedste alder, så forhåbentlig er det “bare” forbigående.

Vi fik ordnet, hvad ordnes skulle og far smed mig af hos tandlægen, hvor jeg lige skulle have de sidste smuler af den tand der. Det var hurtigt ordet, og så gik jeg tilbage. På vejen var jeg så ovre og hente de to sidste kogebøger og handlede en smule. Nu skal jeg lave aftensmaden klar og se, om jeg kan få mit lystofrør til at lyse. Indtil nu har det ikke villet, så jeg ved ikke rigtig om det er lampen eller røreret, den er gal med 🙁 Ellers er der ingen vilde planer for weekenden som sådan andet en masser af oprydning (har en 3-4 bunker her på skrivebordet bl.a.) og rengøring og selvfølgelig afslapning og hygge.

Blandt hyggen en ny beskæftigelse her i huset eller ihvertfald meget længe – læsning. Jeg har lånt “Horse Heaven” af Jane Smiley af en god hesteven, så nu får vi se, om den kan vække min læselyst igen 🙂 Og skulle alt fejle, så har jeg altid et par tusind fotos (mindst), der venter på upload og redigering, så kede mig, det kommer jeg ihvertfald ikke til.Rigtig god weekend til jer.

3 thoughts on “Weekend

  1. Anja – Tak skal du have. Lille Emil var til doktoren igår, og har tarmbetændelse. Han er sat i behandling og på skånekost, så om alt vil skulle det gerne gå hurtig frem. Han skal til tjek på mandag. Vi er glade for, det ikke var noget værre.

Der er lukket for kommentarer.