Der var engang….

To gode sangerinder. Den ene endda helt fantastisk. Det lader til at henholds vis en tidligere Souldronning og vores egen Rockmama er ved at være fortid og at de kan kigge i vejviseren efter det comeback, de begge forsøger sig med p.t.

Whitney Houston har i mange år formøblet sit helt fantastiske talent med en angiveligt voldelig mand, der også kunne det med at tage stoffer i stor stil. Desværre var Whitney rigtig god til at tage ved lære, og den slags går ikke ustraffet henover kroppen og ikke mindst stemmen. Whitney Houston anløber Danmark til sommer. Men tager man efter forlydender indtil nu, er det ikke den store oplevelse, der venter. Selv har jeg holdt meget af Whitneys tidligere ting, og heldigvis har hun da nået at indspille mange dejlige ting. Det lader til, at vi skal holde os til, hvad vi kender og er sikre på i den sammenhæng.

Sannes historie er lidt anderledes idet, hun blev ramt af sygdom. Det kan hun selvfølgelig ikke gøre for. Men er man en en god sangerinde (hvad Sanne ihvertfald har været), så skal man også vide, når tiden er inde til at holde. Og den er måske kommet. Jeg har personligt ikke noget stort forhold til hende, da jeg som bekendt ikke hører meget dansk musik. Jeg havde engang nogen Sneakers album, og dem var jeg glad for, men det er altså også mange, mange år og en blodprop siden for Sannes vedkommende.

Links:

The Official Whitney Houston website

Whitney Houston på Wikipedia

Sanne Salomonsen på Wikipedia

Videoklip omkring udvandrende publikum til Whitneykoncert i Australien

Artikel i Politiken: Whitney afviser turnéflop

5 thoughts on “Der var engang….

 1. Therese – Ja, jeg ved godt, at det med anmeldere er comme si, comme sa! 🙂 Og normalt lytter jeg heller ikke “hovedløst” på, hvad de siger, men som sagt, en stjerne.

  Med hensyn til Whitney så glæder jeg mig til at høre, hvordan det så går.

 2. Hmm, det med anmelderne skal man af og til tage med et gran salt. Men jo, én stjerne lyder ikke af meget.
  Jeg kender dog 3 tøser, der lige har hørt hende, og syntes hun var skide rå – på Sanne måden 🙂

  Whitney er jeg spændt på. Hvis hun klarer den som hun (ikke) gjorde i Australien, blir’ jeg da ked af det – men ked af at hun ikke er kommet mere ovenpå, efter sine nedture. Uanset gir’ jeg hende en chance, og viser support ved at gå til koncerten.
  Jeg skal nok fortælle om oplevelsen, på bloggen.

 3. Therese – Jeg har jo ikke været til Sannekoncert af gode grunde, men når hun får EN stjerne af en musikanmelder, så kan det ikke stå godt til. Der skal RIGTIG meget til eller rettere lidt til, at få en stjerne. At hun er pr-primadonna, må hun lidt selv om. Det er jo god reklame tænker jeg, men jeg synes måske ikke altid det gøres rigtigt.

  Med hensyn til Whitney, så håber jeg da, du får en god oplevelse, men hvis hun synger dårligt er det jo ingen god oplevelse uanset? Jeg var til Michael jackson da han var her med History Tour og jeg ELSKER hans musik. Det var bare synd, jeg ikke kunne høre den, fordi lyden var elendig. Jeg var SÅ skuffet, for jeg havde netop glædet mig rigtig meget.

 4. Hmm…Sanne klarer den da ret godt live, efter sin sygdom? Hun er da ikke blevet teknisk og fysisk dårlige, måske tvært i mod?
  At hun så er pr-primadonna, er så noget man enten kan li’ eller ikke kan li.

  Whitney skal jeg ind at høre til Maj. Jeg ved godt at hun på ingen måde er ligeså fysisk stærk, som hun var i 80’erne og 90’erne, og det er nok mere oplevelsen jeg glæder mig til. Efter Michael Jackson døde, lovede jeg mig selv at ta’ ind og se alle de “store” hvis de kom til landet.

Der er lukket for kommentarer.