Tjah, så er det lige om lidt

Jeg havde ikke glemt det, men lige så sikkert som at galopsæssonen starter igen lige straks, lige så sikkert er det, at det snart er påske og dermed også tid for Operation Påskeglad! Og selvfølgelig skal jeg være med og prøve at sprede lidt glæde – og selvfølgelig også få. Husk at melde dig til (frist 6. marts) og husk at du ikke behøver en blog for at være med. Selvom vejret her idag ingenlunde har leget forår, så står kalenderen ikke stille. Så lad os ikke håbe, at vi skal fejre Påske med sne på 🙁

Af dejlige ting jeg har nået idag, udover at få meldt mig til “Operationen” er:

Ryddet op på mit skrivebord (ikke helt færdig)

Vasket op

Fjernet alle palnter fra vindueskarmen

Vasket samme og vandet blomsterne

Bagt en kage (mere om den senere)

Nu er jeg faktisk træt, så nu vi jeg slappe af med min bog og TV’et og vente på kagen er færdig, så jeg kan få et stykke af den og en kop kaffe.