I en snæver vending – rustikke rødder m.m.

Jeg spiser selvfølgelig mange friske grønsager. Men i nogen tilfælde er det okay med de lette løsninger En af de rigtig gode, jeg har fundet er Rustikke Rodfrugter fra Frigodan. De smager simpelthen super efter en tur i ovnen og går til stort set alting. Så en let og dejlig måde at få nogen gode kostfribre på.

Skal du have kartofler, kan du skære dem i mundrette stykker og blande i. Lidt salat også, og du har et sundt og nærende måltid. De her rødder fås ofte i Fakta, men ikke konstant, så vidt vides. Men ser du dem, så prøv dem, de er rigtig gode. Der er i det hele taget mange grønsager det er dejligt at have i fryseren og her er et bredt udvalg. Frigodan har også som mange andre et økologisk sortiment. Også flødekartoflerne har jeg brugt i snævre vendinger ligesom jeg vist har forfaldet til en af pastaretterne på et tidspunkt. Find selv dine favoritter og har du allerede nogen, så fortæl mig gerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.