Overskudsagtig med kage til

Så gik weekenden – næsten. Hold op sådan en går hurtigt. Men jeg har også været flittig:

Alle persienner taget ned og skyllet i mit badekar

Tørret støv af over det hele

Støvsuget

Vasket gulv

Bagt kage

Lavet sund aftensmad

Spist og været i bad

Kagen jeg bagte var Sodavandskage! Selvfølgelig ligger opskriften på nettet, omend det er ikke der, jeg har fundet den. Men du kan se opskriften lige her. Jeg har problemer med min ovn, der ikke varmer jævnt, så jeg var nødt til at skrue ned for varmen, hvilket resulterede i, at min kage formentlig skulle have haft en smule mere. Ligeledes vil jeg sige, at man skal bruge rigtig sodavand, for den tåler godt den smule mere sukker. Og så skal der røres godt, når du kommer sodavanden i. Gør du ikke det (som jeg ikke gjorde) kommer der klumper i kagen. Så helt vellykket var det ikke, men man lærer sålænge man lever. Den smager godt nok, og er utroligt saftig. Så det kan godt være, den får en chance mere en anden dag.

Nu sidder jeg her og hele huset skinner og jeg har som sagt også været i bad, så både jeg også lejlighed er rene og fine. Nu kan jeg så sidde her og føle mig helt overskudsagtig. det er længe siden, jeg har fået lavet så meget herhjemme. Det er dejligt, men jeg er dælme også træt nu.

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.