Egofest, Voksencool eller…?

Det kan du finde ud af på Emilia Van Hauen’s hjemmeside med en lille test, og samtidig se, hvordan du kan bruge det fremover – sådan kort.

Jeg tog den og var Egofest og således i bås med både Caroline Wozniacki og Klaus Riiskær – hm! 🙂 Nu er det jo helt hypotetisk, for den her test fokuserer på arbejde, og eftersom jeg ikke arbejder, så holder den jo ikke rigtig. Så jeg tog den mest for sjov, men for dig der arbejder, vil den nok give et mere realistisk resultat. Der sker ihvertfald ikke noget ved at prøve.

Bortset fra testen, er der mange dejlige artikler, om meget forskelligt. Jeg har lige læst Lykken er et valg – dit valg, som jeg synes, er rigtig god. Derudover har Emilia også en blog.

4 thoughts on “Egofest, Voksencool eller…?

  1. ThinkingSpace – Der står jo intet om på hvilken baggrund testen er lavet. Men som du siger, så er den da meget sjov, men resultatet afhænger af mange ting.

  2. Jeg er åbenbart Co-creation. Sjov test, men som med de fleste andre simple teste, tror jeg, at resultatet afhænger meget af, hvilket humør man lige er i og om man er afslappet eller arbejdspresset. 🙂

  3. Suzanne – Jeg må lige læse, hvad den går ud på 🙂 Og nej, jeg synes heller ikke det passer helt det der Egonoget 😀 – og tak! Kram

  4. Jeg er så guruisten… Og ved du hvad Debs, det er ikke helt forkert…

    Synes så ikke helt det der ego noget passer på dig, nå!

    Krams

Der er lukket for kommentarer.