Verdens dejligste 17 år idag

Søde dejlige Garbo bliver 17 år idag. Jeg kan ikke servere ekstra lækkert for hende i form af rejer, for dem tåler hun ikke mere, men hun får ekstra mange kys og kram. Jeg tror faktisk ikke, hun er i tvivl om, at hun er verdens dejligste 🙂

Og jeg ved godt, hun er min kat, men alle der møder hende giver mig ret – hun er en ualmindelig dejlig kat og man kan ikke ønske sig den bedre end hende.

5 thoughts on “Verdens dejligste 17 år idag

 1. Helle K. – Tusind tak! Det var da trist med Juius 🙁 Jeg kan sagtens følge dig. Bliver spændende med ny mis. Hvad skal det være for en – “bare” en helt almindelig mis?

 2. Tillykke til din kat 🙂
  Jeg er allerede ved at planlægge ny kat til sommer – vores hankat Julius døde for 2-3 uger siden, og jeg har abstinenser hele tiden.

 3. Karin – Tusind tak, er videregivet. Hun er bare SÅ dejlig 🙂 Og ja hun er noget helt specilet. Min mor var også helt vild med hende. Hun havde haft en som barn der lignede hende helt vildt meget.

  Lone – Tusind tak, også til dig!! Hun er meget smuk og det bedste hun ved, er at ligge i mors seng. Men det går altså ikke for meget på grund af min alleregi. Hun trives heldigvis rigtig godt. Netop igår aftes tog hun en totalt legettur rundt i lejligheden 🙂 Og ja jo mere opmærksomhed jo bedre. Den med at katte er deres egen passer ikke på hende. Jeg skal give de gode ønsker videre – og igen tak.

 4. Et stort TILLYKKE til Garbo med fødselsdagen! 🙂

  Hun er smuk med en flot moustache og nyder at hygge sig i mors dejlige hovedpude.
  Garbo ser ud til at trives rigtig godt og har buttede kinder. Det er en skam, hun ikke tåler rejer længere. Men ekstra mange kys og kram er hun sikkert også ganske tilfreds med 🙂

  Mange fødselsdagshilsener til jer fra mig!

 5. Et kæmpe tillykke og en masse knus til din dejlige Garbo. Du har ret, hun er en af verdens dejligste misser.

Der er lukket for kommentarer.