Lys over land

Det har der været og er blevet på flere måder idag. Dels har solen skinnet lystigt hele dagen. En smuk dag vejrmæssigt, men stadig koldt.

Derudover fik jeg gjort noget ved mit lysstofrørsproblem. Det var en lille dims til 15 kr., der skulle skiftes også, så nu behøver jeg ikke famle rundt i mørke længere. Det var skønt. For en sikkerheds skyld fik jeg også et nyt lysstofrør. Se det er service. Og jeg er så glad for, at jeg har fået lys igen.

Til trods for det gode vejr, og ikke noget specifikt som sådan, har humøret ikke været det bedste de sidste dage. Hvorfor ved jeg ikke helt, men det er vel bare sådan nogengange. Heldigvis er der længe imellem. Måske har konstante smerter og en gang øjenbetændelse (svien og kløen i øjne) også deres skyld. Jeg har altid smerter, men nogengange bliver man bare træt af det. Jeg kæmper også for at få noget energi, og det lykkes ikke. Tvætimod synes jeg, at jeg får mindre og mindre, næsten ligemeget, hvad jeg gør. Er helt klar på, at jeg ikke kan det, jeg har kunnet, men nogengange kan jeg godt blive ked af, jeg ikke kan mere.

Imorgen er atter en dag, og der har jeg ikke tid til at andet end at vågne og så fokusere på, at jeg får en dejlig ven til frokost. Så har jeg fået en nats søvn, mon ikke det hjælper. Det håber jeg! Foreløbig rigtig god weekend.